Efterfødselsmassage

At blive mor er en fantastisk, livsomvæltende begivenhed, som byder på et væld af følelser og tanker, og dét at være mor kan både være vældig krævende og utrolig givende på samme tid.

Giv dig selv en tiltrængt pause, og forkæl din krop og psyke med en vidunderlig, afstressende og lindrende efterfødselsmassage.

Hvad er efterfødselsmassage?

Efterfødselsmassage har fokus på at favne, afspænde og berolige hele din krop og dit sind, som giver så meget til dit lille barn. Massagen lindrer ømhed, spændinger og smerter, og giver dig ro og velvære i kroppen. Efterfødselsmassagen kan øge din kropsbevidsthed og hjælpe dig til at ”lande” i din krop, som kan være forandret efter graviditeten og fødslen. Den kan støtte dig blidt ind i dit moderskab samt give dig fornyet energi og overskud til at drage omsorg for dig selv og dit barn. Massagen frigiver desuden hormonet oxytocin, som har betydning for bl.a. amning og tilknytning.

Efterfødselsmassage er således til dig som er mor, og kunne trænge til en rolig stund med tid, velvære og afslapning.

Hvordan foregår en efterfødselmassage?

Jeg indleder massagen med en kort jordemodersamtale, for at tilpasse massagen til dine behov og ønsker. Efterfødselsmassagen kan have forskelligt fokus afhængigt af, hvad du ønsker og hvad din krop og dit sind har brug for. Vi hjælpes ad undervejs med at få dig lejret i de stillinger, hvor du bedst kan slappe af og som tager hensyn til, hvis du har ømheder omkring fx livmoder, mave, bryster eller kejsersnitsar.

Er mit barn med til efterfødselmassage?

Du bestemmer, om din baby skal være hos dig – sovende, ammende eller vågen – under massagen, eller om barnet skal passes af en pårørende, mens du får massagen. En vågen baby er ingen hindring for, at du kan modtage efterfødselsmassage, jeg tilpasser blot behandlingen hertil.

Hvornår må man få massage efter fødslen?

Du kan modtage efterfødselsmassage så snart du føler behov herfor efter fødslen, og det er aldrig for sent at få en efterfødselsmassage, uanset om dit barn 1 måned eller flere år gammelt.

Psst! Med et 3 eller 5 turs klippekort kan du spare penge på gravid-og efterfødselsmassage. Du kan købe klippekort her.

55 min – 600 Kr

At blive mor er en fantastisk, livsomvæltende begivenhed, som byder på et væld af følelser og tanker, og dét at være mor kan både være vældig krævende og utrolig givende på samme tid.

Efterfødselsmassage til mødregrupper

Trænger du som mor til en rolig og givende stund med fokus på at lindre, afspænde og tanke dig selv op? Og kender du andre mødre – måske dine veninder eller din mødregruppe – som har det på samme måde?

Så giv Jer selv muligheden for en skøn og dejlig pause med en efterfødselsmassage. Jeg kommer ud til jer med briks, lagner og olie, og én af Jer lægger hus til. Mens du forkæles, passes dit barn af de andre mødre.

Jeg starter besøget med en kort fælles intro til massagen. Herefter tilpasses efterfødselsmassagen til hver enkelt af jer og jeres individuelle behov.

30 min – 350kr pr mor, I skal minimum være 3 mødre som ønsker massage.

Jeg tager de ting med, som vi skal bruge. 

Hvis du ønsker at vide mere og aftale nærmere så skriv til mig på mail: kontakt@jordemodertonesuneson.dk.

Eller sms eller ring på tlf: (+45) 28 40 11 47.

Der pålægges kørselstillæg til alle hjemmebesøg på 200kr ved kørsel inden for 20km fra klinikken. Ved kørsel over 20 km påregnes yderligere 5kr pr km tur/retur.

30 min – 350 pr person

Kombiner din massagebehandling med en efterfødselssamtale, hvor du har mulighed for at få talt dit graviditets-og fødselsforløb igennem med en uvildig jordemoder.

Tag kærligt hånd om krop og sind

Med en efterfødselssamtale kan du få bearbejdet dit graviditets- og fødselsforløb eller få talt om lige netop det der fylder for dig som nybagt forælder.

Uanset hvilken oplevelse du sidder med, om den er fantastisk, god, hård eller måske ligefrem traumatisk, kan en efterfødselssamtale bidrage til at øge din indsigt i, hvad der skete og hvorfor, og mange oplever dette som værende utrolig forløsende og helende.

Sammen afdækker vi dine, måske skjulte, ressourcer i forløbet, således at du kommer styrket videre i dit forældreskab.

Efterfødselssamtalen kan således være en hjælp til at lade din oplevelse lande i dig, og den kan dermed bidrage til at binde en sløjfe omkring forløbet. Herved kan du bedre fokusere på dét som foregår lige nu, nemlig at lande i din nye rolle som mor, tilknytningen til dit lille barn og dannelsen af jeres familie.  

Samtalen kan foregå når det giver mest mening for dig og når du finder det relevant. Det er aldrig for sent at få en efterfødselssamtale.

TILSKUD: Er du medlem af Sygeforsikring Danmark? Så kan du få tilskud til privat jordemoder på op til 50%. Læs mere om betingelserne her. Jeg indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark efter hvert besøg.

PRIS efter tilskud fra Sygeforsikring Danmark: 600kr.

Med min baggrund som jordemoder har jeg indgående kendskab til graviditet, fødsel og barsel, og alle mine behandlinger tager udgangspunkt i min uddannelse og erfaring som jordemoder, hvorfor en efterfødselsmassage hos mig som jordemoder kan være en udvidet jordemoderkonsultation.

85 min – 900kr