Fødselsmodning

Mange gravide har et stort ønske om at gå spontant i fødsel indenfor terminsperioden samt at forberede kroppen bedst muligt på den forestående fødsel. Hvis du kan genkende dette, så er fødselsmodning det helt rette for dig. 

Hvad er fødselsmodning?

Fødselsmodning er en blid og behagelig måde at modne, klargøre og forberede kroppen frem mod fødslen. Fokus er at skabe balance i krop og psyke samt skabe de bedste betingelser for barnets indstilling i bækkenet. Alt sammen faktorer som vi ved har indflydelse på, hvornår kroppen går i fødsel. Derudover bidrager fødselsmodning til øget velvære, ro og afspænding.

Fødselsmodningen indledes med en personlig samtale med udgangspunkt i dig og din graviditet. Vi taler om din fysiske og mentale tilstand lige netop der, hvor du befinder dig, således at vejledningen bedst muligt tager udgangspunkt i dig, din krop og din forestående fødsel. Jeg vejleder dig i, hvad du selv kan gøre for at hjælpe den spontane fødsel naturligt på vej. Jeg laver desuden en udvendig undersøgelse af maven og lytter hjertelyd.  

Ud fra en individuel vurdering kan fødselsmodningen indeholde fx modningsakupunktur, rebozomassage og evt. hindeløsning, hvis forholdende hertil vurderes fordelagtige. 

Hvornår kan jeg få fødselsmodning?

Fra graviditetsuge 37+0 anbefaler jeg en kombination af modningsakupunktur og rebozomassage.

Fra graviditetsuge 40+0 anbefaler jeg en kombination af modningsakupunktur, rebozomassage og hindeløsning. Læs mere om hindeløsning her.

For den bedste effekt anbefaler jeg en ugentlig behandling i ugerne frem til din terminsdato. Efter 40+0 anbefaler jeg 2 ugentlige behandlinger. Det er dog meget individuelt, hvor mange behandlinger der er behov for, og selv én behandling kan også have effekt.

TILSKUD: Er du medlem af Sygeforsikring Danmark? Så kan du få tilskud til privat jordemoder på op til 50%. Læs mere om betingelserne her. Jeg indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark efter hvert besøg.

PRIS efter tilskud fra Sygeforsikring Danmark: 300kr.

Fødselsmodning delux

Giv dig selv den ultimative fødselsmodning, forkælelse og egenomsorg sidst i din graviditet med denne udvidede fødselsmodning, som også inkluderer en skøn og afspændende gravidmassage.

Pris: 1100kr

Pris efter tilskud fra Sygeforsikring Danmark: 800kr.

55 min – 600 Kr