Rebozomassage

Ordet rebozo stammer fra Mexico og betyder sjal eller tørklæde.

Hvad er rebozo massage?

Rebozo massage er en blid og behagelig massageform, som kan få de fleste til at udtrykke et dybtfølt nydelses-“ah” og hjælpe nervesystemet helt i ro.

Med tørklædet svøbt omkring den gravide krop rystes, strækkes eller vugges den blidt for dybdegående afspænding og velvære. Rebozo massage er desuden smertelindrende og øger din bevægelsesfrihed. Da man ved rebozo massage arbejder med dyb afspænding af muskler, ledbånd og sener kan dette medvirke til at optimere dit barns indstilling i bækkenet frem mod fødslen samt fremme barnets rotation under fødslen.  

Rebozo massagen foregår ofte i forskellige stillinger, og det er således en massageform, hvor du som gravid er lidt mere aktiv, end ved gravidmassage, dog vil du stadig opleve afspænding, ro og velvære undervejs og særligt efterfølgende.  

Hvad hjælper rebozo massage på?

Rebozomassage kan have mange gavnlig effekter og kan med fordel anvendes :

  • Ved smerter i fx ryg, hofter, lænd-og bækken
  • Ved spændinger i kroppen
  • Som hjælp til at barnet indstiller sig optimalt i bækkenet
  • Som smertelindring under fødslen
  • Som fødselsmodning i kombination med akupunktur og evt. hindeløsning (læs mere her)

Jeg indleder behandlingen med en samtale med dig om, hvordan du har det og hvordan din graviditet har været frem til nu. Dette for bedst muligt at kunne tilpasse rebozo massagen til dig og dine behov. Derudover laver jeg udvendig undersøgelse af maven og lytter hjertelyd (fra graviditetsuge 16+0).

TILSKUD: Er du medlem af Sygeforsikring Danmark? Så kan du få tilskud til privat jordemoder på op til 50%. Læs mere om betingelserne her. Jeg indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark efter hvert besøg.

PRIS efter tilskud fra Sygeforsikring Danmark: 300kr.

55 min – 600 Kr

Jeg tilbyder undervisning til dig og din partner i rebozo massage til brug i graviditeten og under fødslen.

Støtte til graviditet og fødsel

Der er mange gode årsager til, at du og din partner sammen skal lære et redskab som rebozo’en at kende. I graviditeten kan rebozo massage være en måde at aflaste den gravide på og lindre graviditetsgener. Det er også en måde at connecte omkring graviditeten og det ufødte barn i maven. Desuden optimeres barnets indstilling i bækkenet frem mod fødslen.  

Rebozo massage som redskab under fødslen kan virke smertelindrende, beroligende og afslappende på den fødende. Samtidig understøttes og fremmes barnets rotation ned gennem bækkenet. Desuden føler mange partnere, at det er rart at have et redskab man er fortrolig med, som man kan byde ind med undervejs i fødslen. Mange får derved en oplevelse af, i højere grad at deltage aktivt i fødslen, som et team sammen med den fødende. 

Personlig tilpasning og undersøgelse

For at jeg bedst muligt kan tilpasse undervisningen efter jeres behov taler vi forinden om graviditeten og jeres tanker omkring den forestående fødsel. Jeg laver desuden en udvendig undersøgelse af maven og lytter hjertelyd (efter graviditetsuge 16+0).

TILSKUD: Er du medlem af Sygeforsikring Danmark? Så kan du få tilskud til privat jordemoder på op til 50%. Læs mere om betingelserne her. Jeg indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark efter hvert besøg.

PRIS efter tilskud fra Sygeforsikring Danmark: 300kr.

55 min – 600 Kr