I graviditeten

Professionel støtte og vejledning til gravide

Graviditeten, den forestående fødsel og det spirende forældreskab er for de fleste et af livets største begivenheder.

Uanset om du venter dit første barn, eller har prøvet det før, kan du opleve behov for støtte og vejledning i din graviditet.

Hos jordemoder Tone Suneson kan du supplere tilbuddet i det offentlige med ekstra jordemoderkonsultationer, fødsels-og ammeforberedelse, gravid- og rebozomassage, hindeløsning og fødselsmodning samt akupunkturbehandlinger.

Herunder kan du læse om, hvilke ydelser jeg tilbyder i graviditeten enten hjemme hos dig i trygge og vante omgivelser eller i klinikken i Skørping. Finder du ikke den ydelse du søgte, så kontakt mig gerne og vi sammensætter et tilbud skræddersyet til dig.  

Jeg glæder mig til at møde dig!  

Kærligst  Tone

Se herunder, hvad jeg tilbyder

Jordemoderkonsultation

At være gravid er for mange en stor omvæltning i livet. Der kan være mange forandringer og nye følelser i kroppen samt et væld af tanker, som fylder i dit hoved.

Læs mere »

Fødselsforberedelse

Med snart 10 års erfaring bag mig, tilbyder jeg privat fødselsforberedelse for dig og din partner. Her tager vi udgangspunkt i lige netop din graviditet og Jeres fælles forestående fødsel.

Læs mere »

Ammeforberedelse

For mange gravide kan forberedelsen frem mod fødslen fylde en stor del i graviditeten. Mange er dog ikke opmærksomme på, at de med fordel også kan forberede sig på amningen allerede i graviditeten.

Læs mere »

Gravidmassage

Undervejs i din graviditet gennemgår kroppen mange fysiske og psykiske forandringer, og det kan være tungt at gro og bære på det lille barn i maven.

Læs mere »

Fødselsmodning

Mange gravide har et stort ønske om at gå spontant i fødsel indenfor terminsperioden samt at forberede kroppen bedst muligt på den forestående fødsel. Hvis du kan genkende dette, så er fødselsmodning det helt rette for dig. 

Læs mere »

Hindeløsning

Mange gravide har et stort ønske om, at gå spontant i fødsel indenfor terminsperioden, at forberede kroppen bedst muligt på fødslen og ikke mindst at undgå igangsættelse af fødslen. Hvis du kan genkende dette, så kan en hindeløsning være det helt rette for dig. 

Læs mere »

Modningsakupunktur

Mange gravide har et stort ønske om, at gå spontant i fødsel inden for terminsperioden samt at undgå medicinsk igangsættelse. Hvis du også har det sådan, så er modningsakupunktur noget for dig.

Læs mere »