Jordemoderkonsultation

Støtte og trygge rammer under graviditeten

At være gravid er for mange en stor omvæltning i livet. Der kan være mange forandringer og nye følelser i kroppen samt et væld af tanker, som fylder i dit hoved.

Du kan føle dig sårbar og stærk på samme tid, og måske du oplever, at ansvaret for barnet i maven til tider kan være overvældende.

I en jordemoderkonsultation hos mig er der tid, ro og trygge rammer for alt dette og meget mere. Samtalen tager udgangspunkt i dig og dine behov, så vi får talt om lige netop dét der fylder for dig. Det kan eksempelvis være bekymringer eller drømme for din graviditet, fødsel eller familiedannelse, fysiske gener i graviditeten, valg af fødested eller måske du har en tidligere traumatisk fødsel bag dig, som du har brug for at få bearbejdet.

Omfang og tilskudsmuligheder

I jordemoderkonsultationen undersøger jeg også din gravide mave; jeg mærker, hvordan barnet ligger, vurderer barnets og livmoderens størrelse, og lytter til barnets hjertelyd (muligt fra graviditetsuge 16+0). Derudover måler jeg dit blodtryk og undersøger din urin.  

En jordemoderkonsultation kan være relevant allerede fra du står med en positiv graviditetstest og gennem hele graviditeten. Din partner er meget velkommen til at deltage.   

TILSKUD: Er du medlem af Sygeforsikring Danmark? Så kan du få tilskud til privat jordemoder på op til 50%. Læs mere om betingelserne her. Jeg indberetter elektronisk til Sygeforsikring Danmark efter hvert besøg.

55 min – 600 Kr