Gravidmassage

Undervejs i din graviditet gennemgår kroppen mange fysiske og psykiske forandringer, og det kan være tungt at gro og bære på det lille barn i maven.

Giv dig selv en tiltrængt pause, og forkæl din krop og psyke med en blid og afspændende massagebehandling til gravide.

Hvad er gravidmassage?

Gravidmassagen er blid, nænsom og rolig, og foregår i et dæmpet tempo, som tager kærligt hensyn til din gravide krop. Massagen kan lindre graviditetsgener som eksempelvis søvnløshed, hævede fødder og fingre, lægkramper, lænde- og bækkensmerter, hovedpine og fordøjelsesbesvær. Du vil opleve øget velvære, ro og afspænding i kroppen både under og efter din gravidmassage.  

Gravidmassagen kan desuden hjælpe dig til at komme ud af hovedet og ned i din krop. Herved øges din kropsbevidsthed og bevægelighed, og ikke mindst styrkes kontakten til barnet i maven.

Hvordan foregår gravidmassage?  

Jeg indleder massagen med en kort jordemodersamtale, hvor jeg spørger ind til dig, din baby og din graviditet. Gravidmassagen er en helkropsmassage, hvor vi som udgangspunkt kommer omkring; ben, balder, ryg, skuldre, nakke, hovedbund og ansigt. Massagen tilpasses naturligvis efter dine ønsker og behov. Min massagebriks har plads til din voksende mave, og vi hjælpes ad undervejs med at få dig placeret i de stillinger, hvor du bedst kan slappe af.   

Hvornår må man få massage i graviditeten?

Du kan modtage gravidmassage fra uge 12+0 og frem til du går i fødsel.

Psst! Med et 3 eller 5 turs klippekort kan du spare penge på gravid-og efterfødselsmassage. Du køber klippekort via booking.

60 min – 600 Kr